Sälja skogsflis - Smidigt med Skogsbränsle Småland


 

Framtidens energi kommer från din skog

Skogsbränslen(grot, träddelsflis och energived) blir en allt viktigare energikälla när fossibla bränslen fasas ut. Idag är uttag av skogsbränslen en viktig pusselbit för att göra ditt skogsbruk mer lönsamt och efterfrågan på dessa produkter har ökat de senaste åren. Det som tidigare betraktades som avverkningsrester har nu blivit ett värdefullt sortiment som är viktigt för skogsgårdens ekonomi! 

Vi köper GROT(grenar & toppar), träddelar och  energived, och alla olika biprodukter som faller från träbearbetande industri samt returträ. Flisningen sker i huvudsak med egna maskiner. Den flis vi producerar levereras till ett flertal värmeverk runt om i södra Sverige.

Med egen personal och egna maskiner erbjuder vi effektiv flisproduktion och logistik samtidigt som vår långa erfarenhet garanterar dig en smidig och trygg affär. 

 

Anmäla skogsbränsle/Grot

Skogsbränsle

Anmäla energived

Energived

Vill du sälja eller få råd?

Kontakta oss

Gör nästa skogsbränsleaffär tillsammans med oss!

 

Egen maskinpark för kompetent och effektiv flisning i skogen eller på terminal:  

Skogsbränsle Smålands AB har sitt säte i Lenhovda i Kronobergs län, och med egen personal och maskinpark åtar vi oss uppdrag i hela södra sverige. Detta ger stor flexibilitet och korta ledtider när vi, med oförminskad styrka, flisar året runt för att möta alla skogsägares behov och önskemål. När vi förädlat ditt skogsbränsle blir det till energi hos vårt nätverk av kunder runt om i södra Sverige. Vi säkerställer snabb redovisning till en attraktiv prisnivå.

 

Miljö & hållbarhet: 

Skogsbränsle Småland AB är certifierade enligt FSC® (FSC-CO89427) och PEFC (PEFC/05-32-7/569)

 

Låt ditt skogsbränsle värma lokalt: 

Välkommen att ringa eller mejla oss för mer information om våra tjänster och vägen till en lönsam skogsbränsleaffär!